Nyheter

Covid19

Posted by:

Under rådande omständigheter bokar vi med omtanke och undviker kö i väntrummet. Målsättningen är att du som kund inte skall behöva möta eller dela väntrum med annan person.

Läs mer →
0

Oklara hudförändringar och födelsemärken

Posted by:

I nuläget har vi brist på Hudläkartider och måste tyvärr avböja besök till hudläkare. Om du önskar bedömning av oklara födelsemärken, som t.ex. börjat växa eller klia så kontakta gärna Specialistläkare Christina Sahlberg på 018 104512, telefontid  tisdagar och torsdagar kl. 12:00-13:00.

Läs mer →
0

Injektionsbehandling! Erbjudande Botox

Posted by:

Under mars och april 2017 har vi reducerat pris på injektionsbehandling med Botulintoxin. Injektion ett område 1800 kr, två områden 2300 kr. Ring gärna kliniken och fråga om ledig tid. Välkommen önskar dr Sam och personalen!

Läs mer →
0

Prishöjning inför 2015

Posted by:

I enlighet med en dom från EU-domstolen och direktiv från svenska Skatteverket kommer estetisk plastikkirurgi och estetiska behandlingar att beläggas med moms från och med 1 januari 2015. Det innebär att vi på Klinik Hud & Estetik, precis som alla andra svenska kliniker, kommer att behöva höja våra priser från och med samma datum. 

Läs mer →
0